nlc.hu
Sztárok
Tarján Zsófi vallomása

Tarján Zsófi vallomása: „Soha nem éreztem magam szexinek”

Kamaszként még nem volt ilyen szigorú magával.

Tarján Zsófi a Palikék világa vendége volt, ahol beszélt többek között a zenei karrierjéről, édesanyjával való kapcsolatáról és a magánéletéről is. Azt is elárulta, hogy sosem tudott igazán kiteljesedni a nőiességében, nem volt ilyen szintű magabiztossága.

Tarján Zsófi

Fotó: Palikék világa

„Amikor azt mondtam anyukámnak, hogy énekesnő szeretnék lenni, illetve a színpadot szeretném választani, akkor anyám nem hitt bennem. És egyébként a nagymamám sem hitt az anyukámban, amikor ő mondta, hogy színésznő szeretne lenni” – emlékezett vissza az énekesnő, aki elárulta, felnőttként soha nem érezte magát szexi nőnek. 

Pár évvel ezelőtt szerepelt egy kampányban, és óriásplakátokon szerepelt, amelyen egy piros ruhát viselt. Kiderült, akkoriban el is költözött a fővárosból, csak hogy ne kelljen magát néznie. „Büszke voltam a plakátra, azt gondolom, az szexi lett, de nem akartam triggerelni az önbizalmamat, mert könnyen átesek a ló túloldalára.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top