nlc.hu
Sztárok

Fluor patkánymérget akart adni a barátnőjének

Fluor Tomi patkánymérget akart adni a barátnőjének karácsonyra, de meggondolta magát

Még szerencse, hogy időben észbe kapott...
Fluor Tomi

A Fókusz csütörtöki riportjában arról meséltek a sztárok, hogy mik voltak a legemlékezetesebb ajándékok, amiket kaptak vagy adtak karácsony alkalmából. A műsor vendége volt Fluor Tomi is, aki azt ugyan nem árulta el, hogy mi volt a legrosszabb ajándék, amit valaha kapott, de megosztotta, hogy mi volt a legborzasztóbb, amit adni akart – szerencsére még időben meggondolta magát.

„Egyszer volt egy ilyen érdekes ötletem… jó ötletnek tűnt, viccesnek, hogy patkánymérget vettem az akkori barátnőmnek. Emlékszem, bicikliztem felé, és így mondom, várj, ez biztos, hogy vicces? Lehet, hogy nem vicces. Úgyhogy még gyorsan kidobtam egy kukába, mielőtt odaértünk” – mesélte a rapper.

Az ötlet az idézőjeles ajándék mögött az volt, hogy a lány nagyon nem kedvelte a munkatársait – Tomi pedig arra gondolt, hogy megmondja neki, hogy adja nekik a csomagot.

Rájöttem, hogy neki ebből annyi maradt volna meg később, tíz év múlva mesélte volna, hogy patkánymérget kapott az akkori barátjától karácsonyra

– összegezte a zenész.

Kapcsolódó cikkekTörlésSzerkesztés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top