Meglepő lista! Ők mind szenteste születtek

Bagaméri Viki | 2022. December 24.
Nézd meg, kik azok, akik nemcsak a karácsonyi ajándékokat bontották ki december 24-én, hanem a szülinapjukat is megünnepelték!

Akik december 24-én jöttek világra, a Bak csillagjegyben születtek, aminek köszönhetően igazán praktikus gondolkodásúak, kitartóak, elszántak és határozottak. Amit a fejükbe vesznek, arról szinte képtelenség lebeszélni őket, talán ezért is van, hogy egészen sok ismert ember fújhat (vagy fújhatott) el gyertyákat ezen a napon a születésnapi tortáján!

Volt idő, amikor úgy tartották, óriási szerencsét jelent karácsonykor vagy karácsony közelében születni, az érintettek azonban nem biztos, hogy ezen a véleményen vannak: egy közelmúltban készült felmérés is alátámasztja, hogy a decemberben születettek jóval kevesebb ajándékot kapnak életük során, mint a többi hónapban érkezettek, az alábbi illusztris listát elnézve viszont semmi kétség nem férhet hozzá, aki szenteste született, nagy eséllyel addig nem áll meg, míg ki nem vívja magának a vágyott ismertséget!

5 híresség, aki szenteste született

Ebben a cseppet sem mindennapi listában Louis a legfiatalabb: 1991. december 24-én látta meg a napvilágot, nevét 2010-ben ismerte meg a világ, amikor a One Direction fiúzenekarral (aminek Harry Styles is tagja volt) berobbant a köztudatba. Amellett, hogy tehetséges zenész, meglepően jól focizik és a jótékonykodás is szívügye.

GettyImages-492355952

Ő 1973. december 24-én jött világra, és 30 éves korában egy csapásra hódította meg a világot az Alkonyat-sorozat vámpírsztorijával. Azt mesélte, hogy hihetetlen részletességgel álmodta meg a lélegzetelállító történetet, amit aztán papírra vetett és filmre is vittek. 1994. óta él házasságban és 3 gyermek büszke anyukája.

5 híresség, aki szenteste született

A latin popzene királyaként is számon tartott Ricky 1971. december 24-én érkezett, és átütő zenei tehetséget hozott magával. Mindössze 11 éves volt, amikor szeretett volna bekerülni egy fiúzenekarba, meggyőző énektudása ellenére azonban kikosarazták, mert egyrészt túl fiatalnak, másrészt túl alacsony növésűnek tartották. 2 évvel később aztán csatlakozhatott az együtteshez, amiben 5 éven át zenélt, mielőtt világhódító szólókarrierbe kezdett volna.

5 híresség, aki szenteste született

Ava Gardner színésznő 1922. december 24-én született, alakításainak köszönhetően az American Film Institute a mozitörténelem 25. legnagyobb színésznőjének választotta. Mindössze 67 éves volt, amikor egy tüdőgyulladás szövődményeibe belehalt, nem sokkal azután, hogy befejezte önéletrajzi könyvét. A Tossa De Mar nevű spanyol városban 1992-ben életnagyságú bronzszobrot állítottak neki.

5 híresség, aki szenteste született

A mindenki által Sisiként ismert királyné 1837. december 24-én született, Wittelsbach Erzsébet néven. Azt mesélték róla, hogy úgy jött világra, hogy egy foga már ki is bújt, ami előrevetítette, hogy különleges sorsot szántak neki az égiek. Bár világszerte ismertté vált, nem volt könnyű élete: rendkívül rossz volt a kapcsolata az anyósával és egyetlen fiát, Rudolfot is elveszítette. Megszállottan hajszolta a fiatalos és csinos megjelenést, halálát 1898-ban lelte, egy Genfben elkövetett merényletet követően.

Fotó: Getty Images

Exit mobile version