nlc.hu
Életmód

Kevesebb ajándékot kap, aki decemberben született

Ez a 2 csillagjegy kapja élete során a legkevesebb szülinapi ajándékot

Hiába szól decemberben minden az ajándékvadászatról, ennek a 2 csillagjegynek általában kevesebb meglepetés üti a markát a szülinapján!
Szülinapi ajándék

Egy új kutatás eredménye szerint a Nyilas és a Bak csillagjegyűek kevesebb születésnapi ajándékot kapnak életük során, mint a többi jegy szülöttje. Rosszabb esetben akár 160 meglepetésről is lemaradhatnak szegények!

A Not On The High Street által végzett tanulmány szerint a decemberi szülinaposok átlagosan négy ajándékot kapnak a nagy napjukon, míg a többi ünnepelt körülbelül hatot. Hogy ne a levegőbe beszéljenek, a vizsgálatot végzők meg is interjúvoltak néhány decemberi szülöttet, akik megerősítették a feltételezést: több mint kétharmad részük elismerte, hogy ajándékozás szempontjából valóban a december a legrosszabb születési hónap, mert az emberek előszeretettel vonják össze a szülinapjukat a karácsonnyal. 

A decemberben szülinapozók több mint fele ezért csalódott, és többször is úgy érzi, hogy a környezetében élők nem tulajdonítanak kellő jelentőséget az ünnepüknek. Ráadásul azt is nagyban meghatározza a karácsony, hogy mivel lepik meg őket, akik ajándékot vesznek: sokszor kapnak díszdobozos csokoládét, karácsonyi szépségcsomagot, de ünnepi illatú gyertyát és otthonillatosítót is meglepően sokan vesznek nekik.

Sokuknak rosszul esik, hogy a karácsony lecsengése után kezdődő leárazások kiváló alkalmat szolgáltatnak a barátaiknak és családtagjaiknak arra, hogy a lehető legolcsóbban ússzák meg az ajándékuk beszerzését, de ezen kívül van még egy hátránya, ha valaki az év utolsó hónapjában született: több mint egyharmaduk képtelen egy valamire való szülinapi bulit összehozni, mert a meghívottak az átlagnál is gyakrabban mondják azt le ünnepi készülődésre hivatkozva.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top