nlc.hu
Család

Szülinapi buli belépő

Kiborult az anyuka, mert belépőt kértek egy szülinapi bulin

Kisfiú születésnapja

Nyilván egy szülő sem szeretné megfosztani a gyerekeit az olyan klassz élményektől, mint a szülinapozás a barátokkal, de ha ezen a bizonyos bulin belépődíjat kérnek a meghívottaktól, fontolóra veheti, hogy igent mondjanak-e a vendégségre.

A világhálón osztotta meg kételyeit egy felbőszült anyuka, aki attól tartott, hogy ő reagálta túl a dolgot. Elmesélte, hogy az 1 és 2 éves fiai meghívást kaptak egy szülinapra, ahol sok-sok játék, állatsimogató és közös ebéd várja a résztvevőket. Ám mindezért belépődíjat kér az ünnepelt családja azon felül, hogy ajándékot is kell vinni a nagy napra.

Nekik ráadásul az autózásból is jócskán kijut, mert a mulatság helyszíne másfél órára található az otthonuktól, így még üzemanyagköltséggel is számolnia kell. Ha mindent összeszámol, ez a kis kiruccanás 50 fontjukba, azaz közel 25.000 Ft-jukba kerülne, amit nem fizetne ki jó szívvel ezért a buliért.

„Ma telefonon is felhívtak, hogy megkérdezzék, ott leszünk-e a bulin, és elmondták, hogy fejenként 5,50 fontot kellene fizetnünk a belépésért és az ebédért. Lehet, hogy régimódi vagyok, de én úgy gondolom, hogy ha meghívsz valakit, akkor te állod a költségeket és nem kéred senkitől, hogy szálljon be. Tudom, hogy a gyerekek szomorúak lennének, ha nemet mondanék, de megmondom őszintén, nagy a kísértés” – fakadt ki az édesanya.

A netezők igazat adtak neki, és azt javasolták, hogy bojkottálja a bulit. „Ha nem tudod kifizetni a gyerek nagyszabású buliját, akkor ne rendezz ilyet, ennyire egyszerű!” – zárta rövidre válaszát az egyik kommentelő, aki szerint ez a felhajtás csak a felnőtteknek szól, mivel a gyerekek ennyi idősen még vajmi keveset tudnak a bulik rejtelmeiről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top