nlc.hu
Család
Gyomirtóval akarta megmérgezni a férjét, mert nem örült eléggé a neki szervezett szülinapi partinak

Gyomirtóval akarta megmérgezni a férjét, mert nem örült eléggé a neki szervezett szülinapi bulinak

Kivívta neje haragját.

Egy, Missouriban élő nőt azzal vádolnak, hogy gyomirtót rakott a férje Mountain Dew üditőjébe, mert a férfi nem értékelte eléggé az 50. szülinapjára szervezett bulit.

A férj azzal kereste fel a rendőrséget, hogy azt feltételezi, a neje, Michelle meg akarta mérgezni. Elmondása szerint azt vette észre, hogy hűtőszekrényből kivett Mountain Dew-nak nagyon furcsa íze volt, és miután megitta, hányt és hasmenés tört rá. Először május 1-jén tűnt fel neki a Mountain Dew „furcsa” íze. A garázs hűtőjéből vette ki az italt, de akkor mit sem törődött ezzel a kellemetlenséggel. Pár hét múlva azonban már sárgásbarna váladékot köhögött fel, valamint hasmenés és torokfájás jelentkezett nála. Aztán azt vette észre, hogy valahányszor máshol ivott Mountain Dew-t, annak normális íze van, míg a garázshűtőben lévő palackoknak rendre furcsa ízük van.

Arra gyanakodott, valaki beletett valamit a kedvenc italába, ezért úgy döntött, hogy kamerával figyelteti meg a garázst. Megdöbbenve látta a felvételen, hogy 47 éves felesége, Michelle kivett egy palack Mountain Dew-t a hűtőből, valamint levett egy flakon gyomirtót a polcról, majd ezekkel távozott a garázsból. Amikor visszatért, mindkettőt visszatette a helyére. A férj ezt a felvételt is bevitte a rendőrségre. Először arra gyanakodott, hogy párja az 500 ezer dolláros életbiztosítási kötvénye miatt akarja eltenni őt láb alól, de mint kiderült, sokkal triviálisabb volt az asszony indítéka.

Michelle először tagadta a vádakat, ám amikor megmutatták neki a videofelvételt, beismerte tettét, amit azzal indokolt, hogy dühös lett a férjére, mivel rendezett neki egy bulit az 50. születésnapjára, ám a férfi nem volt érte elég hálás.

Amúgy amikor a férje megemlítette neki, hogy rosszul érzi magát, Michelle mindig azt mondta neki, hogy valószínűleg csak covidja van, pedig jól tudta, hogy mérgezi őt.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top