nlc.hu
Aktuális

Évekig mérgezte a feleségét egy kínai férfi

Azt állítja egy kínai nő, hogy éveken át mérgezte a volt férje

Egy félreértés miatt hitte azt a férfi, hogy az asszony félrelépett, ezért éveken át mérgezte és szép lassan tönkre tette az életét.
Méreg

Liu Chang, aki orvosként dolgozik a Shandong nevű kínai tartományban, azzal gyanusította szintén orvos férjét, hogy lassan és titokban próbálta őt megmérgezni. Kétségeinek a közösségi oldalán adott hangot, ahol akkori férjét, Gao Zhisent illette a nem mindennapi vádakkal.

Elmondása szerint 2016-tól kezdve komoly károkat okozó hormoninjekciókat adott be neki, amelyek miatt jelentősen romlott az életminősége. Bár 2017-ben elváltak, az asszony éveken át küzdött, hogy az igazát bebizonyítsa. 

„A férjem megnyomorított és depresszióssá tett, mert úgy gondolta, hogy megcsaltam” – fakadt ki a nő, aki nem akar kártérítést, mindössze azért küzd, hogy a férje megkapja méltó büntetését.

Alig egy éve voltak házasok, amikor furcsa tünetek jelentkeztek a nőnél. Homályos látás, lábgörcs, indokolatlan hízás és különféle bőrproblémák alakultak ki. Amikor orvoshoz fordult, kiderült, hogy rövid időn keresztül kaphatott nagydózisú hormonkészítményeket, ám ő nem tudott arról, hogy ilyen gyógyszereket szedett volna.

Amikor rájött, hogy a férje keze lehet a dologban, benyújtotta a válókeresetet, nem sokkal később pedig a nő édesanyja különös fiolákat talált a pár korábbi otthonában. Bár a rendőrséget is megpróbálta bevonni az ügy felderítésébe, az egyenruhások azt mondták, nem áll rendelkezésre kellő bizonyíték, hogy eljárást indítsanak az exférj ellen.

Végső elkeseredésében posztolt a közösségi oldalon, ahol végre nem csak süket fülekre talált a segélykiáltása. Tavaly márciusban végre a rendőrség is foglalkozni kezdett a vádakkal. Az exférjet letartóztatták, ő azonban azt állította, hogy Liu egészségi állapota indokolttá tette a hormonkészítmények adagolását. Hozzátette, hogy felesége rövid házasságuk alatt félre is lépett, az asszony azonban tagadja a viszonyt.

Ez az apró részlet felnyitotta a nyomozók szemét, úgy vélik, ez valós indíték lehetett arra, hogy a sértett orvos bosszút álljon a feleségén.

Forrás: Via, Nyitókép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top