nlc.hu
Sztárok
Fiatalkorú lányt ejtett teherbe Steven Tyler

Kamaszlánnyal létesített nemi kapcsolatot Steven Tyler

A nő most igazságszolgáltatást követel.
Steven Tyler

Kiskorú szexuális zaklatásával, nemi erőszakkal és szándékos érzelmi stressz okozásával vádolják az Aerosmith frontemberét, Steven Tylert – írta meg a 24.hu

A Rolling Stone által megszerzett bírósági dokumentumok szerint Julia Holcomb még a hetvenes években, 16 évesen került intim kapcsolatba a zenésszel. A nő korábban töbször beszélt a viszonyról, sőt Tyler saját memoárjában is említést tett Holcombról, mint a tinimenyasszonyról, akit majdnem feleségül vett. A nő most arról beszélt, hogy a sztár kihasználta, megfenyegette és átverte akkor, amikor azt hitette el vele, hogy romantikus szerelmi kapcsolatban vannak.

Az akkor 25 éves Tyler az Aerosmith egyik koncertje után találkozott először a lánnyal, akit felvitt a hotelszobájába. Miután megtudta, hogy a kamaszlány a családi problémák miatt van egyedül az éjszakában, nemi kapcsolatot létesített vele, majd reggel egy taxival hazaküldte. Ez a forgatókönyv többször megismétlődött, volt olyan eset is, hogy az énekes repülőt küldött a lányért. Később Tyler meggyőzte Holcomb szüleit arról, hogy a gyámsága alá helyezzék a lányt, aki így szabadon turnézhatott az együttessel.

Holcomb azt is állítja, hogy 1975-ben, 17 évesen teherbe esett az énekestől, Tyler pedig ragaszkodott hozzá, hogy elvetesse a gyereket. Az énekes azzal érvelt, hogy a lány sok füstöt szívott be egy lakástűzben, emellett drogokat is fogyasztott, ami miatt nem lehetett egészséges a magzat. Amikor Holcomb tiltakozott, a férfi megfenyegette, hogy nem támogatja tovább, ha megszüli a gyermeket. A lány csak a beavatkozás után tudta meg, hogy a baba teljesen ép és életképes volt.

Az abortusz után Holcomb megszakította a kapcsolatot az énekessel és új életet kezdett: katolikus lett, találkozott jövendőbeli férjével, a traumákat pedig eltemette magában. Így volt ez egészen 2011-ig, amikor az énekes memoárja megjelent, és amelyben a lány számára érzelmileg és fizikailag is rendkívül megterhelő kapcsolatot Tyler „romantikusnak és szeretetteljesnek” nevezte. Azt is sérelmezte, hogy felfedték a kilétét a könyvben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top