nlc.hu
Sztárok

Tévés bakik 2022

2022 legviccesebb tévés bakijai

Senki sem tökéletes, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a televíziózás történelmében is gyakran fordulnak elő bakik. Főleg, amikor élőadásról van szó.

Néha megakad a műsorvezetők nyelve, meggyűlik a bajuk az idegen szavak kimondásával vagy éppen adásba kerülnek, adásban maradnak, mikor már azt hiszik lekerültek a képernyőről.

Szellő István

Fotó: RTL

Ilyenekből idén is akadt egy pár:

Az RTL Híradó november 14-i adásában ismét egy olyan baki született, amit sokáig fogunk még emlegetni vette észre akkor a szeretlekmagyarország.hu. Joe Biden amerikai elnök, és Hszi Csin-ping kínai elnök találkozójáról számoltak be a hírműsorban, azonban a hír felkonferálása nem volt egyszerű; Szellő István háromszor is nekifutott az alábbi mondatnak: „Joe Biden és Hszi Csin-ping háromórás megbeszélésén egyebek között szóba került a két ország gazdasági vetélkedése, az oroszok ukrajnai agressziója és a nyáron háborúval fenyegető tajvani–kínai viszony is.

Szellőnek a kínai elnök neve okozott kisebb problémát, többször is beletört a nyelve, ezzel pedig olyan vicces pillanatot okozott élő adásban, amit ő is alig tudott kibírni mosolygás nélkül. A Híradó végén aztán a tőle megszokott humorral reagálta le a dolgot, és így búcsúzott a nézőktől: „Én pedig most megyek… és gyakorlom a kínai nevek kiejtését!

November 19-én a Dancing with the Stars 7. élő-show-jában a zsűrihez Gabriela Spanic is csatlakozott. A 48 éves színésznő elképesztő belépővel tért vissza a táncműsorba, ám eközben kínos ruhabakiba futott bele: kivillant az egyik mellbimbója.

Januárban bruttó 467 300 forint volt az átlagkereset Magyarországon a KSH adatai szerint – erről szólt egyik riport a Hír TV hétfői híradójában. A műsorvezetőn viszont teljesen belekeveredett a számokba, többször is nekifutott, de nem sikerült kimondania a 467 300 forintot. Végül a sokadik próbálkozás után inkább haladt tovább.

Nádai Anikó ugyan már letette a ValóVilág 11 vezetését, és ennek semmi köze nem volt ahhoz, hogy pár héttel ezelőtt egy kínos jelenet került be az adásba. Miután Anikó felkonferálta a soron következő jelenetet, annak csak a hangja indult el, a képernyőn továbbra is a műsorvezető maradt, aki láthatóan mérgelődött, azt azonban nem hallani, hogy pontosan mi miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top