nlc.hu
Sztárok

Így ünnepelte Weisz Fanni az újévet

Nektek is hiányzott Weisz Fanni éjfélkor? Mutatjuk, hogyan ünnepelt

Mit csinál Weisz Fanni, amikor épp nem Áder Jánossal koccint éjfélkor?
Weisz Fanni

Már-már hagyománnyá vált a közös pezsgőzés az újév első perceiben Áder János és Weisz Fanni társaságában, ám azzal, hogy idén Novák Katalin váltotta Ádert a köztársasági elnöki székben, Weisz Fanni is eltűnt a köztévé képernyőjéről. De ettől még ő is ünnepelt szilveszterkor. Ennek bizonyítékát az Instagram oldalán adta, ahol a modell jókedvű szilveszteri fotót posztolt.

A fotó a modell korábbi Instagram képei alapján az otthonában készülhetett, és Weisz Fanni nagyon csinosan kiöltözött hozzá, bár az nem derül ki belőle, hogy kivel/kikkel ünnepelte 2023 megérkezését. Az is lehet, hogy lőtt odahaza egy fotót, aztán belevetette magát az éjszakai forgatagba. Az mindenesetre biztos, hogy egy pezsgősüveg is előkerült, a mosoly is adott, szóval olyan nagy gond nem lehetett. Reméljük, azért koccintottak egyet Áder Jánossal. Boldog új évet, Fanni! Boldog új évet, Magyarország!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top