nlc.hu
Sztárok

Kóbor Lénáék karácsonya

Szívszorítóan vallott édesapjáról Kóbor Léna: „Végig az volt az érzésem, mintha ő is ott lenne”

Kóbor János özvegye és lánya elárulták, hogyan teltek az ünnepek a zenész nélkül.

Második karácsonyt töltötte Kóbor János nélkül az özvegye, Deme Zsóka és a lánya, Léna. „Tavalyelőtt minden olyan gyorsan történt és a gyász borította be a karácsonyunkat, de idén már át tudtuk élni az ünnep varázslatos hangulatát, mert éreztük, hogy Mecky is itt van velünk” – vallotta be a Borsnak a zenész özvegye, aki egy trópusi utazással lepte meg a lányát, így anya és lánya csak az ünnepek második felét töltötték itthon.

Kóbor Léna

Kóbor Léna és édesanyja, Deme Zsóka – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Léna elmondása szerint mindkettőjüknek jót tett a távolság. „Nagyon jó volt és végig az volt az érzésem, mintha ő is ott lenne. Egy idegen, de gyönyörű ország valahol segített nekem elfogadni azt a megváltoztathatatlan tényt, hogy a papa már csak a szívemben él” – vallotta be a bulvárlapnak Kóbor János lánya. A tehetséges tini még búvárkodás közben is érezte elhunyt édesapja jelenlétét: „Ott a mélyben is, a csendben, az a gondolat járt át, bárcsak megoszthatnám a papával, de ugyanakkor a lelkem mélyén tudtam, hogy velem van, hiszen ő is a tenger szerelmese volt”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top