nlc.hu
Sztárok

Csepregi Éva fedezte fel Gáspár Győzőt

Csepregi Éva fedezte fel Gáspár Győzőt: „Hamar világossá vált számomra, hogy szeretne befutni”

Az énekesnő szorgalmas, munkaszerető emberként írta le a showmant.

Mint kiderült, Csepregi Éva annak idején nemcsak zenéléssel, de tehetséggondozással is foglalkozott, így került hozzá Gáspár Győző, aki nagyon szorgalmasan dolgozott azért, hogy egy nap befusson – idézte fel az énekesnő a Story magazin legfrissebb számában.

Csepregi Éva és Gáspár Győző

Fotó: Story/BEST archív

„Nagyon másként nézett ki, mint most. Kicsit kövér, visszahúzódó, gátlásos fiúra emlékszem. De amikor már egy ideje járt hozzánk, és »megmelegedett« köztünk, a társaság középpontja lett, és oszlopos tagja volt a csapatnak” – nosztalgiázott Csepregi Éva, aki részletesen is beszélt Győzike munkakedvéről. 

„Volt valami hallása, de inkább csak a rettentő nagy érdeklődést és örömet láttam a szemében, hogy ide járhat, hozzánk. Úgy gondolkodtunk, hogy aki egy kicsit is érzi, hogy odavaló, motoszkál benne valami több, az jöjjön, és úgyis eldől, hova vezet az útja. Győzi egyetlen órát sem hagyott volna ki, és rengeteget tanult, fejlődött a két év alatt. Énekelve zongorázott, színészkedett, úgyhogy szép lassan világossá vált számomra, hogy nagyon komolyan szeretne befutni, és sikeres lenni” – árulta el az énekesnő, majd hozzátette, nagyon büszke arra, hogy ő fedezte fel a showmant és örül, hogy Győző is szívesen emlékszik vissza azokra az időkre.

További részletek a ma megjelent hetilapban:

Story -címlap

Story – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top