nlc.hu
Sztárok

Szalai Ádám verekedése

Verekedésbe keveredett Szalai Ádám – a sztárfocista állítja, csak az öccsét védte meg

A rendőrség nyomoz az ügyben.

Verekedésbe keveredett Szalai Ádám – értesült a Blikk. Egy fiatalember azt állítja, hogy megrúgta őt a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya.

A 21 éves Zsombor szerint a balhé abból alakult ki, hogy a buli után a barátaival már az utcán megkérték Szalai Ádám öccsét, hogy készítsen egy képet róluk. „Azt mondta, hogy nem, ami miatt értetlenkedtem, mert semmi rosszat nem akartunk, és hát persze, akkor már túl voltunk néhány italon, úgyhogy visszakérdeztem, »miért nem, te f.szfej?« (…) Szalai odajött hozzám, majd elkezdett velem ordibálni, (…) és már rúgott is a talpával, ami a mellkasomon ért. A földre kerültem, és még akkor is belém rúgott” – mesélte a bulvárlapnak.

Szalai Ádám

Szalai Ádám dulakodásba keveredett a pesti éjszakában – Fotó: MTI/Kovács Tamás

A sztárfocista is reagált az ügyben: állítja, csak a testvérét védte meg, akit részeg fiatalok inzultáltak. „Láttam, hogy négy, nagyon részeg fiatal körbeveszi a testvéremet, (…) úgy értékeltem, hogy meg akarják verni a testvéremet. Ezt természetesen nem hagyhattam, visszarohantam, majd egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert” – nyilatkozta a Sportal.hu-nak Szalai Ádám, aki tagadja, hogy megrúgta volna a földre került fiatalt.

A Blikk úgy tudja, feljelentés alapján ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el a rendőrség garázdaság gyanúja miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top