Tóth Gabi leglátványosabb ruhái az elmúlt tíz évből

nlc | 2023. Január 05.
Ha végig nézzük Tóth Gabi 10 évnyi ruhaválasztását, kiderül, melyik testrészét szereti a legjobban az énekesnő.

Ha van valaki, akinek igazán bevállalós stílusa van a magyar hírességek közül, akkor az Tóth Gabi. Ezt láthattuk az utóbbi hetekben a nemrég véget ért Sztárban sztár leszek! adásaiban, de egyébként egészen a karrierje kezdete óta. Mert annak ellenére, hogy 16 évesen, lassan 20 éve ismerte őt meg az ország, és azóta természetesen rengeteget alakult az ízlése és a stílusa, az énekesnő sosem hazudtolta meg  önmagát: mindig is a vadóc, szexi és vagány szettek jöttek be neki.

Akár estélyiről, akár fellépőruháról legyen szó, mindig sikerült megfűszereznie valami kis extrával. Ez pedig általában olyasvalami, amivel megvillanthatja a hosszú lábait: a felsliccelt oldalú outfiteket kifejezetten szereti, de nem retten meg semmi minitől sem. Minderről a saját szemeddel is megbizonyosodhatsz, hiszen most összeszedtük Gabi elmúlt 10 évének leglátványosabb ruháit a galériában.

tóth gabi 2012

2012- Ami Amerikában az MTV VMA, az itthon sokáig a Viva Comet volt: Tóth Gabi pedig megértette a feladatot, és abszolút a dress code szerint választotta ezt a bevállalós szettet. (Fotó: Rozmanitz Gábor)

tóth gabi 2013

2013 - Ugye nem felejtetted el, hogy Gabi a mentorkarrierjét még anno az X-Faktorban kezdte? (Fotó: Szabolcs László)

tóth gabi 2014

2014 - Gabi pontosan tudja, hogyan emelje ki a bomba alakját: testhezálló ruhával, felsliccelt szabással, amivel kivillanthatja a hosszú lábait. (Fotó: Schumy Csaba)

tóth gabi 2015

2015 - Ugye, mi megmondtuk! Az előző két outfit tökéletes ötvözete ez a darab, amit Gabi a 2015-ös Story Gálán viselt. (Fotó: Nagy Zoltán)

tóth gabi 2016

Gabi 2016-ban fejezte be az X-Faktoros mentor karrierjét, de előtte azért még felvett néhány felejthetetlenül dögös ruhát. Ja, és nem mellesleg az örökségét is bebiztosította: ő lett a magyar X-Faktor egyetlen női és egyben legfiatalabb győztes mentora.(Fotó: Birton Szabolcs)

tóth gabi 2017

2017 - Egy igazi díva a vörös szőnyeges merészséget extra magas fokozatra kapcsolja a színpadon. Ez a fejdísz például pont erre való. (Fotó: Vadnai Szabolcs)

tóth gabi 2018

2018 - A rockerlány énedet lehetetlen elrejteni. És nem is kell: vegyél példát Gabiról! (Fotó: Olajos Piroska)

tóth gabi 2019

2019 nagy év volt Gabi számára, és nem, nem azért mert ekkor ült be először a Sztárban sztár leszek! zsűri székébe. Hanem mert ekkor született meg a kislánya, Hannaróza. Gabi pedig megmutatta, hogy a kismamadivat korántsem unalmas! (Fotó: press.tv2.hu)

tóth gabi 2020

2020 - Íme a fényképes példája annak, hogyan kell nagybetűs SHOW-t csinálni, miközben eszméleten vagányul nézel ki. (Fotó: TV2)

tóth gabi 2021

Gabi 2021-ben dögösebb volt, mint valaha. És ezt nem félt hangsúlyozni sem. (Fotó: TV2)

tóth gabi 2022

2022-ben elég nagy stílusváltáson ment keresztül az énekesnő, látványosan a hagyományos magyar mintákat részesítette előnyben. De Gabi szexi énjét nem tudta meghazudtolni, mint ahogy ezen a Sztárban sztár leszek! egyik adásában viselt outfiten is látszik. (Fotó: TV2)

Exit mobile version