nlc.hu
Sztárok

VV Piros megnevezte Párbajellenfelét

VV Piros Renit hívta ki: nemcsak a bennmaradásért, de Barnáért is megküzdenek

Az indoklás végén mindenki azt hitte, hogy Barnát viszi, végül Renire került fel a kendő.

A ValóVilág11 női szereplői közül a legtöbben nemcsak a főnyereményért és a bennmaradásért küzdenek, hanem VV Barnáért is, aki már öt lánnyal kavart a beköltözése óta. Páran már lemondtak róla, de Piros és Reni továbbra is csatákat vív a fiú szívéért, most pedig egy igazi Párbajban is megküzdenek egymással, hiszen a tegnapi adásból kiderült, hogy a kiválasztott Piros Renit nevezte meg ellenfelének.

VV Piros vs VV Reni

Fotó: RTL

„Sokan azt hiszik, hogy két név van a fejemben, de egész héten ezen gondolkodtam. Először négyről lement háromra, jelenleg is három van a fejemben. Egy hatalmas veszekedésem volt Melinával, ahol tényleg kiborultam, de a kiválasztásnál én sem szeretném, ha egy ilyen dühkitörés a barátságunkra menne. (…) Egy olyan személy kapja a kendőt, aki felé őszinte érzéseim vannak, de ő soha nem vette figyelembe. Teljes mértékben megbíztam benne, de sokszor visszaélt vele és hazudott. (…) Barna, kérlek állj fel, és segíts felkötni ezt a kendőt Renátára” – részletezte Piros a kihívásnál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top