nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla vallomása 2022-ről

Megyeri Csilla: „Hálás vagyok azoknak, akik bántottak. Nélkülük nem tartanék itt”

Megyeri Csilla sokakhoz hasonlóan számot vetett az elmúlt egy évéről.

Lassan egy hete 2023-at írunk, Megyeri Csilla azonban még csak most szánta rá magát, hogy számot vessen az elmúlt esztendőről. Mint írja, sok jó dolog történt vele, ám voltak olyan emberek, akik hátráltatni próbálták. Nekik is hálás, állítása szerint nélkülük nem tartana itt.

Megyeri Csilla

Fotó: Birton Szabolcs

„Annyi ismerősömnél láttam hasonló írást…, amire most én is rászántam az időmet, mert igenis hálásnak kell lennünk. És a tavalyi évem/évünk összességében egy nagyon sikeres év volt, amiért már tavaly is nagyon sokszor hálát adtam (csak úgy halkan, magamban). Ezért sem akartam írni évzáró litániát…, de aztán valami belső hang azt mondatja velem, hogy végül is mikor tegyem, ha nem most?! Hálás vagyok azért, hogy kipróbálhattuk magunkat és a kapcsoltunkat az ország legnézettebb műsorában: a Nyerő Párosban, amit végül meg is nyertünk. Ahol rengeteg dologra rájöttem/rájöttünk – legyen az jó avagy rossz… Ahol megismerhettétek az igazi Megyerit és Zsoleszt és sokan meg is kedveltetek minket. Mi ez, ha nem siker?! Hálás vagyok, hogy szuper embereket ismerhettem meg, akik már most is sok mindent tanítottak nekem…, aztán azt hogy le tudtam küzdeni néhány félelmemet… Hálás vagyok azért, hogy ezenkívül több műsorban is gondoltak rám 2022-ben. (…) És tudjátok, miért vagyok még hálás?! Azokért az emberekért, akik mindeközben gáncsoltak, bántottak, ítélkeztek, akadályoztak…, akik kritizáltak…, a hátam mögött kibeszéltek, a szemembe pedig mosolyogtak – mert nélkülük valószínűleg nem tartanék most itt és nem lennék az, aki most vagyok!” – írta hosszú posztjában az influenszer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top