nlc.hu
Sztárok

Lerázta randipartnerét G.w.M.

„Kértem, nézze meg a féklámpát, hogy ég-e, nagy gázadás lett a vége” – így rázta le randipartnerét G.w.M.

A ghostingolás új fajtája.

Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M. tavaly év elején jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Azóta a rapper maga is bevallotta, sokkal nyugodtabb életet él, ugyanis nemcsak gyermeket várnak szerelmével, de év végén még a kezét is megkérte

G.w.M.

G.w.M. a Szerencsekerékben

G.w.M. a hétfő esti Szerencsekerékben szerepelt, ahol elmesélte, korábban nem minden lányt hordozott úgy a tenyerén, ahogyan a volt szépségkirálynővel teszi. Volt egy nem túl jól elsült randija, ahol az első pillanatban érezte, nem működik a dolog a lánnyal, ezért nem éppen udvarias módszert választott a visszautasítására. 

„Volt egy olyan szituáció, hogy mikor már a hölgy beült a jobb egyre, már akkor tudtam, hogy ez nem az lesz. Nem tudtam szebbet, jobbat, Isten bocsássa meg, ezért megkértem, hogy nézze meg a féklámpát, hogy ég-e. Nagyon nagy gázadás lett a vége. Azóta pedig nem tudom, hogy mi történt” – idézte fel a rapper. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top