nlc.hu
Sztárok

Ambrus Attila betegsége

Durva betegség döntötte ágynak Ambrus Attilát

A Viszkis az ünnepeket is gyengélkedéssel töltötte, több családtagja is megbetegedett.
Ambrus Attila

Hiába teng túl az életerő Ambrus Attilában, december végén erősebbnek bizonyult még nála is egy különös vírus, amit egy csapatépítőn szedett össze. A Borsnak azt mesélte, hogy valaki már betegen érkezett a tréningre, ahonnan hazavitte a kórokozót.

Mint mondta, nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy ágynak essen, és az elkövetkező 2,5-3 hetet gyötrődéssel töltse. „Sajnos a gyerekek, a feleségem és a fél család is elkapta ezt a vírust, az orvos pont mondta is nekem, hogy Komárom-Esztergom megyében sokkal gyakoribbak a megbetegedések. Hát én is beleszaladtam a késbe, gyakorlatilag két és fél hétig a szememet nem tudtam kinyitni. Persze ilyenkor minden átértékelődik, rájöttem én is, hogy egészségből csak egy van. Esküszöm, a börtönben nem feküdtem ilyen sokat egyhuzamban, az a szerencse, hogy kemény vagyok, mint a koporsószög. Most már persze jobb a helyzet, de azért még nem vagyok százszázalékos” – adott friss helyzetjelentést a keramikusként dolgozó Ambrus Attila.

Fotó: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top