nlc.hu
Sztárok

Kamilla kiakadt Harry hercegre

Harry herceg főgonoszként beszél az apja feleségéről, Kamilla kiakadt és kikéri magának

A királynét napról napra megdöbbentik mostohafia állításai.

A minap jelent meg Angliában és több más országban Harry herceg memoárja, ami a Spare, vagyis a Tartalék címet kapta. Ebben leginkább a gyerekkoráról, a megpróbáltatásairól és a királyi család tagjaival való kapcsolatáról rántja le a leplet.

Többször is ír arról, hogy könyörgött az apjának, ne vegye feleségül Kamillát, valamint más durva dolgokkal is megvádolta a királynét. Úgy tűnik, Károly nejének elege lett, a Page Six információi szerint Kamilla megdöbbent mostohafia keresetlen szavain. Harry herceg azt is leírta, hogy szerinte mostohaanyja maga az ördög, aki mindig jó színben akarta feltüntetni magát, ezért mindenki másba képes volt belerúgni.

Kamilla királyné

Fotó: Getty Images

Kamilla egyik barátja a Vanity Fairnek nyilatkozott ezzel kapcsolatban: elmondta, Kamillát nyugtalanítja a herceg összes lépése, nem tudják, mi vár még rájuk, állítása szerint tönkre akarja tenni a királyi családot, lerombolni a hírnevüket. A király közeli ismerősei szerint Károlyt is rosszul érintik a vádak és egyetért a feleségével, miszerint fia átlépett egy határt és nem biztos, hogy innen van még visszaút.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top