nlc.hu
Sztárok

Valkusz Milán a barátnőjéről

Valkusz Milán barátnője nagyon nehezen viseli párja ismertségét

Párkapcsolatáról vallott a VALMAR énekese.

Féltve őrzött magánéletéről árult el részleteket Valkusz Milán a Palikék Világa by Manna Futtában című adásában – írja a Blikk. A VALMAR duó tagja nemrég megmutatta a közösségi oldalán a barátnőjét. Ebben a döntésében az is közrejátszott, hogy Marics Peti is nyilvánosságra hozta a kapcsolatát Tóth Andival.

Valmar

A VALMAR duó, Marics Peti (b) és Valkusz Milán (j) – Fotó: Sajtószoba

Az énekes elárulta, borzalmasan viseli a barátnője – aki hoszteszmenedzserként dolgozik egy hotelben – a zenekar körül kialakult őrületet. „Túl sok impulzus, (…) egy érzékeny, virág lelkű nőnek nagyon nehéz ezt megszokni. A féltékenységet eldobni, mindenféle dolgot eldobni, hogy ne óvjon túl, ne tiltson túl, hogy ne legyen toxikus” – mesélte a zenésztársával az Ázsia Expresszben is bizonyító Valkusz Milán.

Elmondása szerint a befutott élete előtt is volt barátnője, ám akkor más volt a helyzet. „Változott a világom, a környezetem, sokkal impulzívabb lett az életem” – vallotta be.

A fiatal énekes a sztárság árnyoldaláról is beszélt az interjúban: „Ismertség, privát szféra megszűnése, érdekemberek, érdekbarátok. (…) Túl sok embernek kell eleget tenni, ebbe a lenehezebb beleszokni” – sorolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top