nlc.hu
Sztárok

Kibékült Havas Henrik és Farkasházy Tivadar

Elásta a csatabárdot Havas Henrik és Farkasházy Tivadar, sőt közös munkába kezdtek

A viták és mosolyszünetek után Havas ma már hajlandó Farkasházynak dolgozni.

Újra szent a béke Farkasházy Tivadar és Havas Henrik között. A Heti Hetes két egykori szereplője mostanra minden sérelmet maguk mögött hagyott, sőt közös munkába kezdtek – írja a Blikk.

Farkasházy Tivadar és Havas Henrik

Kibékült és immár együtt dolgozik Farkasházy Tivadar és Havas Henrik – Fotó: nlc-montázs, Forrás: (b): MTI Fotó: Nagy Lajos, (j): MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Havassal sok vitám volt a pályafutásom alatt. Régóta ismerjük egymást, és mindig is megvolt közöttünk ez az adok-kapok” – emlékezett vissza a humorista, aki elárulta, hogyan jött a közös munka ötlete. Mint kiderült, mióta elásták a csatabárdot, jó kapcsolatban vannak. “Az általam és a feleségem által vitt, kéthetente megjelenő Hócipőbe kértem fel Henriket, hogy legyen állandó szerzőnk. Ő ingyen elvállalta. (…) A témákat ő maga választhatja ki” – mesélte Farkasházy.

A bulvárlap Havas Henriket is megszólaltatta a közös munkáról. “Voltak vitáink, de ma már beszélő viszonyban vagyunk, és előfordul, hogy telefonon beszélünk. Az egyik ilyen alkalommal kért fel szerzőnek” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top