nlc.hu
Sztárok

Fenyő Miklós a felesége elvesztéséről

Fenyő Miklós a felesége elvesztéséről: „Valahogy fel kellett dolgozni, ez nagyon-nagyon sok munka”

A családja és a zene segítettek neki a gyász feldolgozásában.

Hamarosan 76 éves lesz Fenyő Miklós, aki ennek ellenére megállíthatatlanul halad előre. Telt házas koncerteket ad, imádja a közönsége, őt pedig ez élteti, ez motiválja. A Borsnak adott interjút az elmúlt egy évről, amit sikerként könyvelhet el. 

„Nagyon-nagyon szerencsésnek gondolom magam. A sorstól én annyi jót, és annyi örömforrást kaptam, amellyel nem könnyű együtt élni, helyén kell tudni kezelni. Megpróbálom visszaadni azt a szeretetet, amit kapok az emberektől és úgy értékelni, hogy ez nem feltétlen természetes, hogy így van, így lett. Nem lehetett ezt előre tudni 55 évvel ezelőtt, de valahogy mindig ezt kaptam az emberektől” – nyilatkozta a lapnak a zenész, aki a családjáról is mesélt.

Fenyő Miklós

Fotó: Vörös Szilárd

„A karácsonyt együtt töltöttem a családdal, a koncerten is együtt voltunk, nem a színpadon, de mindenki jelen volt, az unokám is. Balázs nagyon klassz kis srác, szeretem és büszke vagyok rá és ő is nagyon szeret engem. Ez az egy unokám van. A fiam és a lányom is mindketten házasságban élnek, jól vannak, hála Istennek” – részletezte.

Fenyő Miklós 10 éve veszítette fel a feleségét, de még mindig küzd az érzéseivel. „Nagy veszteség, nagy trauma. Valahogy fel kellett dolgozni, ez nagyon-nagyon sok munka. Sajnos nem vagyok egyedül ebben a »műfajban«. Senkinek nem kívánom. Az élet megy tovább.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top