Akkor és most: a 35 éves Tóth Gabi ennyit változott az elmúlt két évtizedben

nlc | 2023. Január 17.
Mutatjuk, mennyit változott az elmúlt 18 évben a 35 esztendős énekesnő.

nlcTóth Gabit 2005-ben ismerte meg az ország, amikor fellépett a Megasztárban, ahol teljesen elbűvölte a zsűrit. Sokáig Tóth Vera húgaként hivatkoztak rá, de nem kellett sok idő, míg kibújt a nővére árnyékából és saját jogon lett ismert. 2013 és 2016 között az X-Faktor mentora volt, kétszer is fellépett A Dal című műsorban, egy ideje pedig már újra a TV2 képernyőjén láthatjuk, mint a Sztárban sztár leszek! mestere.

Tóth Gabi 2004

Tóth Gabi 2004-ben, a Megasztár előtt (Fotó: Rákosi Péter)

Tóth Gabi 2005

Tóth Gabi 2005-ben, a Megasztár házban (Fotó: Nagy Zoltán)

Tóth Gabi 2006

Tóth Gabi 2006-ban a nővére lemezbemutató koncertjén énekelt (Fotó: Csibi Szilvia)

Tóth Gabi 2008

Tóth Gabi 2008-ban az első magyarországi iPhone értékesítésénél (Fotó: Szabó Lilla)

Tóth Gabi 2009

Tóth Gabi 2009-ben a Freddie Mercury emlékkoncerten (Fotó: Schumy Csaba)

Egy időben sokat hallottunk a magánélete részleteiről is, a karrierje kezdetén még szívesen beszélt a kapcsolatairól, ami azóta megváltozott. 2019-ben hozzáment Krausz Gáborhoz, akivel már a kezdetektől figyeltek arra, hogy ne adják ki magukat a médiának, így a kapcsolatuk részleteiről sosem nyilatkozott. A közös kislányuk, Hannaróza decemberben múlt hároméves.

Tóth Gabi 2010

Tóth Gabi 2010-ben a Story TV műsorán (Fotó: Sárközy Marianna)

Tóth Gabi 2011

Tóth Gabi 2011-ben a Nagy Duett c. műsorban (Fotó: Gálos Mihály Samu)

Tóth Gabi 2012

Tóth Gabi 2012-ben (Fotó: Szabolcs László)

Az énekesnő pár évvel ezelőtt visszatért népzenei gyökereihez, ami miatt nagyon sok támadás érte. Ezzel egy időben a hitére is egyre nagyobb hangsúlyt fektetett a nyilatkozataiban, mindig is bátran, nyitottan beszélt róla, viszont ez sem nyerte el az emberek tetszését. Sokáig felzaklatták a bántó kommentek, egy ideje azonban szűri ezeket és nem figyel a negatív emberekre. Az egyetlen, ami még mindig megviseli, ha a kislányát és a családját támadják, ezzel szemben azonban nem megengedő – általában reagál ezekre a hozzászólásokra.

Tóth Gabi 2013

Tóth Gabi 2013-ban az X-Faktor mentoraként (Fotó: RTL)

Tóth Gabi 2015

Tóth Gabi 2015 egy interjú során (Fotó: Birton Szabolcs)

Tóth Gabi 2016

Tóth Gabi 2016-ban az X-Faktor színpadán (Fotó: Birton Szabolcs)

Legutóbb az Instagram-történetében úgy fogalmazott, hogy most pihen egy kicsit, hiszen a Sztárban sztár leszek! forgatása és a koncerteket sokat kivettek belőle, jelenleg a családjára koncentrál. „Hónapok óta nem csinálok semmit (előtte sem tettem nagyon semmit, ami fuuuha lenne!). Anyaként vagyok jelen a hétköznapokban, mint általában, amit imádok. A szakmában ilyenkor csend van. Szeretem, mert a nagy tavaszi/nyári menet előtt ilyenkor tudok töltődni, alkotni” – részletezte az énekesnő.

Fotó: TV2

Tóth Gabi tavasz óta folyamatosan koncertezik. A Fricska együttessel közös fellépéseit imádja a közönség. Sajnos augusztusban kiderült, hogy magánélete nem alakult ilyen szerencsésen, mivel házassága tönkrement. “Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet…” – írta Krausz.

Exit mobile version