nlc.hu
TV-sztárok

Peches celebek

„Én nem rejtettem véka alá a hitemet” – 2022 legpechesebb celebjei

Vannak olyan magyar hírességek, akiket egyáltalán nem kímélnek a kommentelők, sőt, gyakorlatilag állandó jelleggel célkeresztben vannak.

Tóth Gabi

Tóth Gabi saját bevallása szerint rengeteg fenyegető üzenetet kap, volt olyan, amiben a két és fél éves lánya halálát kívánják. 

Tóth Gabi

Fotó: TV2

Az énekesnő nem érti a gyűlöletcunami okát. Egy korábbi interjújában mondta, egy évvel ezelőtt, az Eucharisztikus Kongresszuson való fellépése után egy olyan intenzív gyűlöletkampány vette kezdetét, amit már lelkileg nehezen visel. Tudomása szerint nem bántott meg senkit, pusztán őszintén vállalta a hitét és értékrendjét, amihez mindenkinek joga van. „Én nem rejtettem véka alá a hitemet. Ez nem egy annyira titkos dolog volt, hogy én a nagy vadóc lány hirtelen előálltam, mint a nagy szent Szűz Mária, tehát nagyjából erre butítottak le, (…) miközben én évek óta beszéltem a hitemről” – nyilatkozta. Ám egyesek az énekesnő múltja és stílusa miatt ezt visszásnak érezték. Tóth Gabi azt mondja, világéletében vallásos volt, azonban a kislánya megszületése óta ad ennek nagyobb hangot. h

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina már nem él megfelelési kényszerben és mindenkinek ezt tanácsolja. Ettől függetlenül az exszépségkirálynőt nem kímélik a kommentelők sem G.w.M-mel való kapcsolata, sem terhessége kapcsán.

Kulcsár Edina

Fotó: Instagram

„Nem volt könnyű az út, de megérte, mert ma elmondhatom azt, hogy csodálatos dolog megfelelési kényszer nélkül élni. Nem érdekel, ha valakinek nem tetszik a hajam, az öltözködési stílusom, a súlyom, hogy mit tetováltattam magamra, vagy az, hogy ki a szívem választottja, és az életemmel kapcsolatos találgatásokra sem adok már. A lényeg, hogy amit én teszek és ami velem történik, az engem boldogsággal töltsön el, és őszintén szólva, rég voltam ennyire jól! Bárcsak mindenki megtapasztalná ezt az érzést, mert akkor sokan, nem más életével akarnának foglalkozni, hanem a sajátjukat akarnák megélni” – írja közösségi oldalán.

Tóth Andi 

23 éves énekesnő nemrég úgy döntött, egy időre visszavonul, mert alaposan át kell gondolnia, hogy a jövőben hogyan tovább. Mint mondja, az elmúlt időszakban rengeteg támadás érte, amit már nehezen kezel.

„Tudom, hogy kiforgatják a szavaimat, másként tudják értelmezni, illetve nem feltétlenül akarok mindenkivel megosztani mindent magamról. Szóval igyekszem kicsit felszínesebben mesélni a dolgaimról. Rájöttem, hogy milyen a való élet, milyen egyedül egy másik országban, nulla segítséggel, meg ilyen hiénákkal, akik tudnak jönni. Arra kényszerültem, hogy felnőjek. Kialakult egy olyan személyiségem, ami megosztó és nagyon sokat gondolkoztam, miért megosztó, talán azért, mert erős a személyiségem. Nem sok erős karaktert ismernek. Soha nem tudtam megjátszani magam, kimondom, amit gondolok, úgy öltözőm, amit érzek, azt éneklem, amit szeretnék, olyan kifejezéseket használok, amilyeneket szeretnék. Ez nem feltétlenül szimpatikus sok embernek”  – mondta Andi a Tényekben.

Tóth Andi

Tóth Andi vallomása a Dancing with the Starsban (Forrás: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top