nlc.hu
Sztárok

Őszintén mesélt Tóth Andi

„Tudom, hogy kiforgatják a szavaimat” – Tóth Andi ezért nem beszél a lelkiállapotáról

Kendőzetlen őszinteséggel vallott a kameráknak az elmúlt évéről

Rengeteg támadás érte Tóth Andit, és ez egyre inkább megviseli. A 23 éves énekesnő nemrég úgy döntött, egy időre visszavonul, mert alaposan át kell gondolnia, hogy a jövőben hogyan tovább. Andi nem sokára újra színpadra lép a Dancing with the Stars döntőjébe, miután tavaly megnyerték a versenyt Andrei Mangrával.

Tóth Andi

Tóth Andi (Fotó: Instagram)

Egy korábbi videóban már beszélt róla, hogy nagyon megterhelő év van mögötte, de most többet is elárult a lelkiállapotáról a Tények kameráinak és arról, miért beszél keveset a magánéletéről. 

Tudom, hogy kiforgatják a szavaimat, másként tudják értelmezni, illetve nem feltétlenül akarok mindenkivel megosztani mindent magamról. Szóval igyekszem kicsit felszínesebben mesélni a dolgaimról. Rájöttem, hogy milyen a való élet, milyen egyedül egy másik országban, nulla segítséggel, meg ilyen hiénákkal, akik tudnak jönni. Arra kényszerültem, hogy felnőjek. Kialakult egy olyan személyiségem, ami megosztó és nagyon sokat gondolkoztam, miért megosztó, talán azért, mert erős a személyiségem. Nem sok erős karaktert ismernek. Soha nem tudtam megjátszani magam, kimondom, amit gondolok, úgy öltözőm, amit érzek, azt éneklem, amit szeretnék, olyan kifejezéseket használok, amilyeneket szeretnék. Ez nem feltétlenül szimpatikus sok embernek.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top