nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi a táncpróbákról

Tóth Andi: „Kicsit megpusztultam, ezt be kell valljuk”

Ma este újra a Dancing with the Stars parkettjére lép az énekesnő, aki a finálé előtt Gelencsér Timinek adott miniinterjút.

Tóth Andi és Andrei Mangra visszatérnek a ma esti döntőben a Dancing with the Stars színpadára, ennek kapcsán kertelés nélkül nyilatkozott az énekesnő a kamerák előtt.

Tóth Andi

A tavalyi győztes páros egy fergeteges produkcióval készült a döntőre – Forrás: TV2 / DWTS – videó

Gelencsér Timinek arra a kérdésre, hogy milyenek voltak a próbák, Tóth Andi a következőket válaszolta: “Nagyon jó volt. Kicsit megpusztultam, ezt be kell valljuk. Azért van ilyen rom hangom. De egyébként nagyon jó volt, de nyilván a testem egy évig nem mozdult meg ilyen szinteken, mint amit az Andrei rám rakott az elmúlt két hétben.”

A versenytáncos elárulta, hogy Andi idén sokkal jobb, mint tavaly: “Most már sokkal felszabadultabban tudja bemutatni. Most csak örömtánc van, másrészt sokkal jobban leülepedett a testében“.

A produkciójukról amúgy nagyon titkolóztak, csupán annyit árultak el, hogy “nagyon extra lesz”, és “lesz itt minden“. “Lesz egy-két olyan, amit már láthattak a nézők, de felsőbb szintekre emeltük” – mondta Tóth Andi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top