nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi látványos ruhái

Tóth Gabi leglátványosabb ruhái az elmúlt tíz évből

Ha végig nézzük Tóth Gabi 10 évnyi ruhaválasztását, kiderül, melyik testrészét szereti a legjobban az énekesnő.
Tóth Gabi

Ha van valaki, akinek igazán bevállalós stílusa van a magyar hírességek közül, akkor az Tóth Gabi. Ezt láthattuk az utóbbi hetekben a nemrég véget ért Sztárban sztár leszek! adásaiban, de egyébként egészen a karrierje kezdete óta. Mert annak ellenére, hogy 16 évesen, lassan 20 éve ismerte őt meg az ország, és azóta természetesen rengeteget alakult az ízlése és a stílusa, az énekesnő sosem hazudtolta meg  önmagát: mindig is a vadóc, szexi és vagány szettek jöttek be neki.

Akár estélyiről, akár fellépőruháról legyen szó, mindig sikerült megfűszereznie valami kis extrával. Ez pedig általában olyasvalami, amivel megvillanthatja a hosszú lábait: a felsliccelt oldalú outfiteket kifejezetten szereti, de nem retten meg semmi minitől sem. Minderről a saját szemeddel is megbizonyosodhatsz, hiszen most összeszedtük Gabi elmúlt 10 évének leglátványosabb ruháit a galériában.

Tóth Gabi
Megnézem
Összes kép (11)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top