Fogadjunk, hogy már elfelejtetted, milyen kölyökképű volt Nagy Ervin 23 évvel ezelőtt!

nlc | 2023. Január 18.
Nagy Ervinre jelenleg rá sem lehet ismerni, hiszen Zámbó Jimmyként láthatod most az RTL-en. De ha valaki, akkor ő nem most kezdte! Nézd meg, hogy lett a laza srácból A király az elmúlt 20 év alatt.

Megkerülhetetlen tény, hogy a 2020-as években Nagy Ervin uralja a mozivásznat és a tévéképernyőnket, a legjobb szerepekben láthatjuk, amikben szinte lubickol. Bár Ervin már a 2000-es évek elején kezdte a karrierjét, azért kellett egy kis idő, mire ENNYIRE  berobbant. A 2008-as Kaméleon hozta meg számára az első nagy áttörést, és akkor mind azt hittük, hogy ő lesz a magyar romkomok új hősszerelmese, végül mégsem így történt. Több szuper szerepe is volt ugyan a továbbiakban, de a 2010-es évek közepére betonozta be magát igazán a hazai filmes kánonba – nem (feltétlenül) romantikus hősként. Filmes és sorozatos főszerepeket kapott (a Kincsemtől A tanárig), most pedig ő az első számú színészünk, aki a néhai magyar popkirályt, Zámbó Jimmyt kelti életre A királyban. Kattintsd végig a galériát, és nézd meg képekben Ervin útját a magyar A-listáig.

nagy ervin 2000 nlc

Kéri Kitty, mellette pedig Nagy Ervint láthatod még a karrierje elején, 2000-ben a Vígszínház Sok hűhó semmiért c. darabjának előadásán. (Fotó: x Archívum Story-Best)

nagy ervin 2001 nlc

Az egyik első szerepét A hídemberben kapta - a fotó a film 2001-es forgatásának záróbuliján készült. (Fotó: Fábián Olga)

nagy ervin 2006 nlc

Őszintén, ezt a képet a 2006-os VOXCar™-díjátadóról már csak a hangulata miatt is kénytelenek vagyunk megmutatni. Schmied Zoltán! Nagy Ervin körszakállal! És hát ezek az ordítóan 2000-es évek ruhák! Imádjuk. (Fotó: Németh Gabriella)

nagy ervin 2008 nlc

Ervin és Hámori Gabriella a Kaméleon 2008-as bemutatóján. Ők ketten azonban már a 2004-es Állítsátok meg Terézanyuban is együtt játszottak. (Fotó: Schumy Csaba)

nagy ervin 2012 nlc

Bizony, volt olyan, hogy a színész megvált az ikonikus göndör fürtjeitől, például a 2012-es Terápia forgatására. (Fotó: Rozmanitz Gábor)

nagy ervin 2017 kincsem nlc

És hát innen már nem volt megállás: 2017-ben kijött a Kincsem és Nagy Ervin mindenben IS ott volt.(Fotó: RTL Sajtóklub)

nagy ervin a tanár 2018 nlc

Egy évvel később megkapta a saját sorozatát. A tanár négy évadon át futott. (Fotó: RTL Sajtóklub)

nagy ervin 2019 drakulics elvtárs nlc

2019 egyik legjobb magyar filmjében, a Drakulics elvtársban bebizonyította, hogy abszolút nem szerethető karaktereket is lazán eljátszik. (Fotó: RTL Sajtóklub)

nagy ervin 2020 nlc

A színész nem fél hallatni a hangját társadalmi ügyekben sem. A 2020-es Televíziós Újságírók Díján például egy #FreeSZFE pólóban jelent meg. (Fotó: Nagy Zoltán)

nagy ervin 2021 álarcos énekes nlc

Mi mondtuk, hogy mindenhol belefuthatsz Nagy Ervinbe: még a zsűrizést is bevállalta az Álarcos énekesben. Ahol a fénykép tanúsága ellenére egyáltalán nem vette komolyan magát. (Fotó: RTL Sajtóklub)

nagy ervin 2022 nlc

Tavaly novemberben bemutatták a színész új sorozatát, A királyt. Itt a premieren Schell Judittal álltak a fotósok elé. (Fotó: Birton Szabolcs)

nagy ervin jimmy nlc

És így néz ki teljesen átalakulva Zámbó Jimmyvé az a Nagy Ervin, aki a galéria elején még kölyökképű kissrác volt. (Fotó: RTL Sajtóklub)

Exit mobile version