nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba reagált Lakatos Márk nyilatkozatára

Kajdi Csaba reagált Lakatos Márk nyilatkozatára: „Amíg én karriert építettem, addig ő a dzsungelben bóklászott”

Oda-vissza megy az adok-kapok.

Kajdi Csaba és Lakatos Márk annak idején jó barátságot ápoltak, ám a viszonyuk az évek alatt megromlott. A modellügynökség-vezető nemrég a stylist kirúgásán élcelődött, amire Lakatos Márk is reagált.

„Csak arra tudok gondolni, hogy a toxikus, halálos irigység – ami már a barátságunk idején is élt benne – lehet az oka annak, hogy másfél hónappal a kirúgásom után is ezzel élcelődjön, és ott rúgjon belém, ahol a legjobban fáj” – mondta akkor a Reggeliből elküldött tévés. Kajdi Csaba most elmondta, mit gondol egykori barátja munkásságáról és a kapcsolatuk megromlásáról.

Kajdi Csaba és Lakatos Márk

Fotó: RTL / Olajos Piroska

„Szerintem nincs másról szó, mint hogy Lakatos Márk, ahogy eddig is, most is csak figyelemre vágyott és néhány bulvárcikkre. Ezért is élezte ki ezt a dolgot, hogy magából áldozatot csináljon, és az oly divatos bántalmazás mögé bújjon, ezzel hangulatot gerjesszen, mint tette azt a múltban, több esetben is. Tehát nem értem ezt a jelenlegi hisztit” – kezdte a BEST magazinnak Cyla. 

„A kapcsolatunkban nincs mit helyrehozni, mert nem történt köztünk soha semmilyen nagy konfliktus. Aki ismeri Márkot, az tudja, hogy a barátság egészen mást jelent számára, mint amit a legtöbb ember gondol erről a szóról. Kívánom, hogy megbékéljen a világgal és egy sokkal jobb képet közvetítsen magáról a közösségi médiában. Márknak vannak remek tulajdonságai, amiket valamiért kiválóan rejteget” – fogalmazott Kajdi Csaba.

Arról is beszélt, hogy Lakatos Márk kétszer is megváltoztatta az indokot, hogy miért nem ül már a Reggeli műsorvezető székében. Először azt mondta, hogy a sok munkája mellett nincs ideje a műsorra. „Csak később változtatta meg ezt a szcenáriót, és lett belőle kirúgás, majd földönfekvés, bántalmazás és áldozat. Azért sem értem ezt a hihetetlen érzékenységet Márknál, mert ha jól emlékszem, ő volt az, aki megállás nélkül bántalmazott és kritizált celebeket, stylistokat, politikusokat, mindezt egy csepp humorral sem megfűszerezve.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top