nlc.hu
Sztárok

Marcellina még várja a nagy Ő-t

Marcellina 70 évesen TikTok-videókat gyárt és várja a Nagy Ő-t

Belül a mai napig tizenévesnek érzi magát.

Marcellina, azaz kevésbé ismert nevén Babits Marcella februárban tölti be 70. életévét, bár jó pár évet letagadhatna a korából, ugyanis a mai napig aktív a közösségi-oldalakon, imád táncos videókat készíteni, vagányan felöltözni és sokszor szexin is. A kor csak egy szám, ezt azzal is bizonyítja, rengeteg terve van még, és a szerelmet is várja a mai napig.

Marcellina

Marcellina a Reggeliben

Nagyon izgalmas időszak elé nézek, mert február elsején lesz a nagy születésnapom, a hetvenedik. Nem foglalkoztat a korom, még mindig tizenévesnek érzem magamat beül és így is élem az életem. Próbálom a vidámságokat behabzsolni, mindenhol, ahol örömenergiát tudok szerezni, olyan emberekkel körbevenni magam – magyarázta a szaxofonos-énekesnő a Reggeliben, majd hozzátette azt is, hogyan tartja meg a fiatalságát és milyen a magánéletében. – Írok egy regényt, ami tele van a sztorijaimmal. Hetven év alatt az egész világot bejártam, annyi minden éltem meg, úgyhogy van mit mesélni. A magánéletben nyugisabb vagyok, de ott is őrült dolgokat csinálok. Nem véletlenül vagyok egyedül. Melyik férfi viseli ezt el hosszú távon? Azért még reménykedem, hogy jön egy. A nagy Ő fehérlovon.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top