nlc.hu
Sztárok

Újabb sztárbotrány: Szabyest vs. G.w.M

Újabb sztárbotrány: Szabyest leszólta G.w.M zenéit, a rapper visszavágott

A rapper munkásságát bírálta a youtuberből előadóvá vált Szabyest.

A korábban youtuber, ma már zenész Szabyest beleállt G.w.M-be: kifejtette, hogy egyáltalán nem ismeri el a munkásságát és nem gondolja, hogy a szakma nagyjai közé tartozik.

A tartalom már nem számít, hanem a mennyiség. Ha kéthetente kihozol valami szutykot, azt megeszi a nép. Szerintem Molnár Tomi, mint szerző, a szakma. G.w.M nem lesz szakma. Ez nagy bélyege a magyar zenei fogyasztásnak, hogy a szarra van igény

– mondta a Zenebutik videójában Szabyest. A reakció természetesen nem maradt el.

Szabyest vs GwM

Fotók: Instagram

„Egyszerűen röhejes, hogy már egy saját vonatom is van, amire sokan szeretnének felszállni. Mert aki G.w.M-et a szájára veszi bármilyen formában, az 1-2 napos hírnévnek örvend. (…) A véleménye természetesen nem mérvadó számomra, mert soha nem hallottam még róla, de most utánanéztem. Az eddigi karrierjét tekintve nem igazán brillírozott. Isten segítse az útját, hogy legalább 50 éves korára elérje az én szóló megtekintéseim 20 százalékát” – írta közösségi oldalán G.w.M.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top