nlc.hu
Sztárok

Lakatos Márk polgárpukkasztásra hívja a nyugdíjasokat

Lakatos Márk: „Kevés olyan idős van Magyarországon, aki vállalja a korát és a stílusát”

Márk arra bíztatja a magyar nyugdíjasokat, hogy őrizzék meg saját stílusukat.

Lakatos Márk vendégként tért vissza a Reggelibe, ahol arról beszélt, szerinte nyugat-európia társaikhoz képest a magyar idősek nem merik bevállalni, hogy igazán extravagánsak legyenek, mert attól félnek, hogy a fiatalok gúny tárgyává teszik őket, pedig ez nincs így, erre a legjobb példák a 70 feletti amerikai influenszerek. 

Lakatos Márk

Lakatos Márk a Reggeliben

Elég kevés olyan idős ember van Magyarországon, aki úgy igazából és szabadsággal vállalja a saját korát, ebből kifolyólag a saját stílusát is. Remek példa erre Pataki Ági, aki előnnyel indult abból a szempontból, hogy profi modell volt évtizedekig. De egyébként, én azt érzem, szüksége lenne ennek az országnak arra, hogy kifejezetten idős emberek azt mondják a társadalomnak: „Gyerekek, én ez vagyok, ilyen vagyok, ha kell, ugyanolyan punk vagyok, mint a nemrégiben elhunyt Vivienne Westwood”. Legyenek olyanok is, akik ha egész életükben punkként, forradalmárként és valami egészen elképesztő személyiségként működtek, azok nem változnak meg az életük végére sem, hiszen a karakterünket nem veszítjük el. Ha ezt erős színekkel, vagánysággal vagy polgárpukkasztással szeretnénk megmutatni, akkor mutassuk meg nyolcvan, kilencven vagy száz éves korunkban is.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top