Peter Srámek Zámbó Jimmy autójával szenvedett balesetet

T. D. | 2023. Január 20.
Több százezer forintos a kár.

Peter Srámek októberben tudatta a hírt, miszerint megvette példaképe, Zámbó Jimmy egykori autóját. Az énekest az elmúlt időszakban bőven érte támadás, amiért A Király című sorozatban ő énekli a legendás énekes dalait, ez pedig sokaknak nem tetszett. 

Peter Srámek (Fotó: Instagram)

Peter Srámek sokszor elmondta már, nagyon felnézett Jimmyre, és ha választhatna, akkor inkább nem énekelné a dalait, csak lenne még köztünk a Király. Éppen ezért sorsszerűnek érezte, amikor a tulajdonába került példaképe Mercedese. Azonban most rossz hírről kellett beszámolnia. 

Hétfőn épp vásárlásból hazafelé tartottam a főúton, majd egy csattanásra lettem figyelmes. A bal oldalról figyelmetlenül kanyarodott ki egy autó, és belém jött. A gumi szétrobbant, leszakadt a lökhárító és a sárvédő behorpadt. Nem sérültem meg, viszont a károm óriási, több száz ezer forintba fog kerülni a javítás – kezdte a Ripostnak az énekes, aki hozzátette, személyisérülés nem történt és egy szerelő barátja egyből a segítségére sietett. – Van egy autószerelő jó barátom, ő sietett a segítségemre, mert nem tudtam lábon hazavinni az autót. A vétkes sofőr azonnal elismerte a hibáját, kitöltöttük a megfelelő papírokat, már folyamatban van az ügyintézés. Szeretném, ha minél hamarabb elkészülne, hiszen az autó nekem is létszükség, a mindennapokban használom. A menedzseremnek van autója, így meg tudjuk oldani, ha fellépésre kell menni. De nem szeretek senkitől függeni, így átmenetileg az autó hiánya problémát okoz.

Exit mobile version