nlc.hu
Sztárok

Presser Gábor és Dés László konfliktusa

Emiatt van örök harag Presser Gábor és Dés László között

Egykor halálosan összevesztek, a konfliktusuk azóta is tart.

Épp a legnagyobb slágerük választotta szét Presser Gábort és Dés Lászlót. Harminc évvel ezelőtt hatalmasat robbant a Nagy utazás című dal, amit sokan Presser egyik legnagyobb slágerének tartanak, pedig a Sose halunk meg című film főcímdala nem az ő szerzeménye, hanem Dés Lászlóé. Presser eleinte élvezte a sok dicséretet, amelyet a dalért kapott, ám egy idő után már kifejezetten irritáló lett számára – írja a Blikk. Az ATV YouTube-csatornáján ma estétől látható Húzós című podcastból kiderült, hogy azóta is feszült a két legenda viszonya. Dés inkább azért neheztel, mert Presser úgy tesz, mintha ő nem is létezne.

Presser Gábor és Dés László,

Egykor nagyon összeveszett Presser Gábor és Dés László, azóta sem rendeződött a viszonyuk–- nlc-montázs, Fotók: (b) MTI Fotó: Balogh Zoltán // (j): MTI/Czimbal Gyula

„Hogy nem vagyok benne az ő múltjában, az marhaság, mert benne vagyok” – mondta Dés arra utalva, hogy Presser a kétkötetes önéletrajzában még néhány sort sem szentelt neki. A Kossuth és Liszt Ferenc-díjas, Príma primissima-díjas dzsesszzenész, zeneszerző arról is beszélt, hogy hiába akarta lezárni a konfliktust Presserrel, nem sikerült, így mára már elfogadta a helyzetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top