nlc.hu
Sztárok

Előkerült Gelencsér Timi

Hetekre eltűnt Gelencsér Timi, elárulta az okokat

A műsorvezető az elmúlt időszakban kissé mellőzze a közösségi médiát, de megvolt rá az oka.

Két hétre digitális elvonókúrára vonult Gelencsér Timi. A műsorvezető, influenszer, modell ezalatt az egyetemi vizsgáira készült, de időközben belátta: érdemes olykor visszavenni a közösségi oldalas posztolásból – írja a Blikk.

Gelencsér Timi

Közösségi médiás detoxot tartott Gelencsér Timi – Fotó: Sajtószoba

Tanultam. (…) Nem is vágytam arra, hogy felmenjek az internetre és arról olvassak, hogy éppen ki kivel szakított vagy mit evett” – indokolta a távollétét Gelencsér Timi, aki úgy döntött, hogy a jövőben jobban oda fog figyelni a közösségi médiás jelenlétére, mivel belátta: függőséget okoz és nem mindig egészséges a közösségi média használata.

Elmondása szerint ezentúl tudatosabb lesz influenszerként. “A nem szerződéses tartalmak közül csak azokat hagyom meg, amelyekkel motiválok másokat, mint például a sport, a nyelvtanulás. (…) Az arról szóló posztokat, hogy merre járok, mit eszem, iszom, szeretném csökkenteni” – jelentette ki a bulvárlapnak Gelencsér Timi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top