nlc.hu
Sztárok

Ő Márió új párja

Megmutatta új párját a 2 éve megözvegyült Márió: „El tudom képzelni, hogy újra megnősülök”

A zenész szerint az elhunyt felesége örül a mennyben a boldogságának.

Mint arról korábban beszámoltunk, felesége elvesztése után egy évvel rátalált a szerelem Márióra. A népszerű harmonikás a Story legfrissebb számában mesélt az új kedveséről, akit meg is mutatott a magazinban.

Márió

Újra boldog Márió – Forrás: TV2 / Mokka – videó

“Izabella az öcsém feleségének a testvére. Ő is özvegy, egyedül nevelte a 14 éves lányát, aki az én lányomnál, Eszternél egy  évvel idősebb. Évek óta ismerjük egymást, sok szülinapon, családi eseményen találkoztunk. Sőt az öcsém cégénél dolgozik. (…) Előbb a testvéremékkel négyesben szerveztem egy vacsorát. Majd virággal és pezsgővel leptem meg” – mondta el Márió.

A szerelmesek hamar összeköltöztek a zenész sümegi házában. “Lehet, hogy sokak szerint ez gyors volt, de nekünk nem tűnik annak. (…) Szeretjük egymást, boldogok vagyunk így, négyen” – árulta el a zenész, aki úgy véli, elhunyt felesége örül a mennyben a boldogságának és azt se bánná, hogy ha megkérné Izabella kezét. “El tudom képzelni, hogy újra megnősülök” – vallotta be Márió.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top