nlc.hu
Sztárok

Fodor Zsóka baleseten, betegségen van túl

Fodor Zsóka magára rántotta a karácsonyfát, majd beteg is lett az év elején

Különleges helyen karácsonyozott, azonban baleset érte.

Fodor Zsóka Svédországban pihent az ünnepek alatt, ahol nagyszerűen érezte magát. Az utazás során azonban történt vele egy kisebb baleset, majd miután hazatért, beteg is lett. A 80 éves színésznő minderről a Mokkában mesélt.

Fodor Zsóka,

Fodor Zsóka egy apróbb balesettel zárta az ünnepeket, ráadásul az új év sem úgy indult, ahogy eltervezte – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Megtapasztaltam, milyen családdal karácsonyozni, meg szilveszterezni” – árulta el Fodor Zsóka, aki a Svédországban élő, magyar származású barátnője meghívására utazott ki. Az utazás előtti napon azonban egy fotózkodás során magára rántotta a karácsonyfát. 

Kértem a fiát, hogy csináljon rólam egy fotót. Egy kanapé sarkára leültetett, de nem tudtam, hogy az billenős. Én lebillentem, megkapaszkodtam a karácsonyfában, a pezsgőt kiöntöttem, magamra rántottam a fát, hullott rám a tűlevél. (…) De én annyira röhögtem, hogy nem tudtam fölállni. Négyen húztak fel” – mesélte a színésznő, akinek rosszul indult az új év, mivel a hazatérés után egyből beteg lett. Ennek ellenére azonban igyekszik optimistaként előre tekinteni 2023-ba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top