nlc.hu
Sztárok

Amy Winehouse apja a lányát alakító Marisa Abela színésznőről

Kiakadtak a rajongók, de Amy Winehouse apja megvédte a lányát alakító színésznőt

Mitch Winehouse szerint Marisa Abela remek választás, hogy Amy Winehouse-t alakítsa az életrajzi filmben.
Amy Winehouse a 2008-as Glastonbury Fesztiválon

Már javában forgatják az Amy Winehouse-ról szóló életrajzi filmet, amelynek Back to Black lesz a címe. A tragikusan fiatalon elhunyt énekesnő szerepét Marisa Abela színésznő kapta, ám ahogy megjelentek az első fotók a forgatásról, a közösségi oldalakat elárasztották a rajongók felháborodott kommentjei.

A dühös hozzászólók szerint Marisa úgy néz ki, mint „Amy olcsó kiadásban”, ráadásul egyáltalán nem is hasonlít a néhai énekesnőre. Amy Winehouse édesapja, Mitch Winehouse – aki egyben a hagyaték kezelője is –, azonban megvédte a színésznőt.

Mitch Winehouse szerint Marisa remek választás a szerepre, még ha nem is hasonlít tökéletesen Amyre. Szerinte az emberek túl nagy hangsúlyt fektetnek a külsőségekre, pedig rengeteg hollywoodi példa van arra, hogy a színészek nem teljesen úgy néznek ki, mint az általuk megszemélyesített valós karakter.

Amy Winehouse apja hozzátette, hogy őt például Eddie Marsan játssza majd az életrajzi filmben, és a színész sem hasonlít rá.

(TMZ)

(Kiemelt kép: BEN STANSALL / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top