nlc.hu
Sztárok

Tinik verték össze a Fox News meteorológusát

Egy idős emberen akart segíteni, tinédzserek verték össze a Fox News meteorológusát

Egy bácsit zaklattak a New York-i metró aluljárójában, ekkor lépett közbe az időjárás-jelentő.

Adam Klotz, a Fox News időjárás-jelentője éppen munkából tartott hazafelé, amikor arra lett figyelmes, hogy tinédzserkorú gyerekek zaklatnak egy idős férfit a New York-i metró aluljárójában – írja a New York Postra hivatkozva a 24.hu.

A meteorológus egyből közbelépett, segíteni akart a férfinek, ezért szólt, hogy hagyják abba. Pár perccel később azonban már a földön fekve ütlegelték a tinédzserek, majd kórházba szállították.

Adam Klotz

Fotó: Getty Images

„Látnotok kéne a másik srácot… Ne nevessetek, de az oldalam sokkal rosszabbul néz ki, mint az arcom. Na meg a másik nem is igazán volt srác, csak gyerek. 5-6 gyerek” – posztolta pár nappal később a kórházból Klotz, akinek több sérülése van a fején és az oldalán.

A lap azt írja, egy 17 éves és két 15 éves fiút még a helyszínen elfogtak a rendőrök, de egyelőre – a koruk miatt – nem vették őrizetbe őket. Ez akkor fog megtörténni, ha Klotz panaszt tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top