nlc.hu
Sztárok

Tolvai Reni a közösségi médiában figyelmeztet a netes csalókra

“Egy barátomnak leszívtak 50 ezer forintot” – Így húzták le a netes csalók Tolvai Reni egyik ismerősét

Tolvai Reni a netes csalókra hívta fel a figyelmet.
Tolvai Reni

Terjed az új módszer, amivel a csalók megpróbálják ellopni az emberek bankkártyáinak adatait. Tolvai Reni  egyik ismerőse járt pórul, Reni a közösségi oldalán tette közzé az adathalász sms-t, amit a jó barátja kapott, és aminek köszönhetően a továbbiakban bárki kiszúrhatja az átverést.

Ha ilyen sms-t kaptok, ne adjátok meg a kártyaadataitokat, hagyjátok figyelmen kívül. Egy barátomnak leszívtak 50 ezer forintot” – fogalmazott a sztorijában.

Tolvai Reni korábban sokkal többet szerepelt a tévében, ám az utóbbi időben ez nem jellemző. Korábban arról is írtunk, hogy hívták több műsorba is, ám sorban visszautasította a felkéréseket.

Idén is meghívtak a Párharcba, az Ázsia Expresszbe, a Celeb vagyok, ments ki innen!-be, a Survivorbe, a Drágám, add az életed!-be. Ne haragudjatok rám, nem megyek. Minden zenés felkérést elfogadtam” – írta az Instagram-oldalán Tolvai Reni. Korábban arról is beszélt, hogy a zenészeknek sokszor kész öngyilkosság reality-műsorokban szerepelni, hiszen a viselkedésük miatt elpártolhatnak tőlük a régi rajongók is.

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top