nlc.hu
Sztárok

Gálvölgyi János véleménye Bödőcs Tiborról

Gálvölgyi János erős véleményt fogalmazott meg Bödőcs Tiborról

Szerinte Hofiból és Bödőcsből csak egy van.

Gálvölgyi János a minap arról beszélt, hogy milyen szigorú ő a munkában és nem megengedő azokkal szemben, akik csak lébecolnak a színpadon. Egy másik beszélgetés alkalmával viszont dicsért is: méghozzá Bödőcs Tibort, akiről nagyon jó véleménnyel van a színész.

Gálvölgyi János

Fotó: Birton Szabolcs

„Nem kevés van, mert olyan nincs, Bödőcs meg a Hofi… Latabár Kálmán óta nem született másik olyan, mint ő, de nem is kell, mert nekünk volt egy Latabárunk. Volt egy Hofi Gézánk, akit annak idején nem kezeltünk a helyén, de ez magyar specialitás, hogy nem kezelünk a helyükön embereket. Amikor büszkék vagyunk arra, hogy hány Nobel-díjasunk van, elfelejtjük, hogy Szent-Györgyi Albert kivételével nem Magyarországon éltek, amikor megkapták. Amikor Hofi élt, nagyon sokszor és sokan támadták, most pedig meghatottan emlegetjük, hogy bezzeg a Hofi Géza” – mondta Hivatásos rajongó című kötetben, majd részletesebben is kifejtette.

„(…) Akkor még egy nevet mondok, de mégsem mondom ki a nevét, mindegy. Nem merészség kérdése ez, hanem hogy akad-e még, aki humorral tudja nézni azokat a dolgokat, amelyeket most magunk körül látunk” – tette hozzá Gálvölgyi.

(story.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top