nlc.hu
Sztárok

Keresztes Ildikó egykori mentoráltja

Keresztes Ildikót lesújtotta egykori mentoráltja, Kovács László Stone halála

Az X-Faktor egykori énekese mindössze 62 éves volt.

A 2012-es X-Faktorban ismerhettük meg Kovács László Stone-t, aki a sikeres válogató után Keresztes Ildikó csapatába került. A tehetségkutató egyik nagy felfedezettje volt, a műsor után azonban elkerülte a rivaldafény. Pár évvel később kiderült, hogy időközben megjárta Vietnámot és Ausztráliát is, túlélt négy szívinfarktust, és az éneklés helyett inkább rajzolt és verseket írt. Az egykori énekes agyvérzést kapott, életéért sokáig küzdöttek az orvosok, de nem tudták megmenteni.

Kovács László Stone

Fotó: RTL Sajtóklub

Egykori mentora, Keresztes Ildikó mélyen megrendült a tragédia hallatán. „Egyszerűen szóhoz sem jutok, le vagyok döbbenve. Az X-Faktor óta nagyon jó viszonyt ápoltunk Lacival. Nem voltunk napi kapcsolatban, de bátran mondhatom, hogy barátok voltunk. Többször voltam náluk Szegeden. Egy igazi szorgalmas, jó embert ismertem meg benne. Őszinte részvétem a feleségének és az egész családjának. Elfogytak a szavak…” – reagált a szomorú hírre az énekesnő a story.hu-nak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top