nlc.hu
Sztárok

Király Linda a szingliségről nyilatkozott

Király Linda négy éve szingli, és rendkívül jól érzi magát a bőrében

Az énekesnő tudja, egyszer majd neki is lesz családja, de nem görcsöl rá erre a témára.

„Semmi sincs véletlen, de el kellett jönnie ennek az időnek, hogy egyedül legyek, magammal is foglalkozzak. Nagyon jól érzem magam. Barátnőzök, van hobbim, zenélek, azt csinálok, amit szeretnék. Szerintem erre mindenkinek szüksége van valamikor az életében” – nyilatkozta Király Linda a Borsnak arról, milyen az élet egyedülállóként. 

Hozzátette, tudja, hogy egyszer majd lesz saját családja, hogy egyszer ennek is eljön az ideje. „Talán ez egy berögződés az emberekben, hogy ha harmincöt év fölött nincs család meg gyerek, akkor atyaúristen, baj van. Legyünk őszinték, változott a világ! Nem tudatosan döntöttem így, így alakult az életem, de engem a kor soha sem zavart. Lehet, hogy azért, mert apukám is lassan hetvenéves, anyukám is hatvan fölött van, és úgy élnek, mint a tinédzserek. Tele vannak élettel, úgy is viselkednek, úgy is gondolkodnak” – fűzte hozzá.

Király Linda

Fotó: RTL2 Sajtóklub

Az énekesnő elárulta, nincsen típusa, de azért vannak olyan tulajdonságok, amiket fontosnak tart, például, hogy az illetőnek legyen humora, szeressen utazni, legyen szenvedélyes azzal kapcsolatban, amit csinál, szeresse a munkáját. ˆ„Nem szeretnék még egyszer belelépni olyasmibe, amikor érzem, hogy hiány van. A lényeg, hogy együtt tudjunk építkezni, nőni, tanulni” – tette hozzá, és megjegyezte azt is, fontos, hogy neki és párjának is meglegyen a saját élete, illetve az is, hogy ne kényszerből akarjanak egymás mellett lenni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top