nlc.hu
Sztárok

Kránitz Lajos fia az apja haláláról

18 évvel apja halála után beszélt először Kránitz Lajosról a fia

Kránitz Lajos 62 évesen hunyt el 2005-ben.

Kránitz Lajos hangját a legtöbben a Dallas című sorozatból ismerhetik, ő volt ugyanis Jockey Ewing szinkronhangja. A színész 2005-ben, teljesen váratlanul hunyt el, a halála körülményeiről pedig most először, 18 év után beszélt a fia a Meglepetés magazinnak. 

„Volt egy életerős, tervekkel teli, jókedvű édesapám, akivel vasárnap délután még a kertben beszélgettem, másnap, augusztus elsején délelőtt pedig hívott az öcsém, hogy Apu nincs többé” – kezdte ifj. Kránitz Lajos, majd hozzátette, az édesapja zuhanyzás közben szívrohamot kapott.

Kránitz Lajos

Fotó: Ambrus Marcsi

„Erre egyszerűen nem lehetett felkészülni, egy világ omlott össze bennünk, borzasztó nehéz időszak következett. Sok-sok év eltelt azóta, de mélyen, legbelül ma sem tudom elfogadni, hogy ő már nem él. Ezt mutatja az is, hogy gyakran álmodom vele. Olyankor tanácsokat ad nekem, hozzászól az aktuális ügyeimhez, vagy kirándulunk, ülünk a pecaparton, mint a régi szép időkben. Ezek az álmok olyan életszerűek, hogy néha megkérdezem bennük őt: Apu, te hogy lehetsz itt? Hiszen már régen nem élsz! Persze, tudom, hogy lehet. A lelkemben ma is él” – részletezte az interjúban a férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top