nlc.hu
Sztárok

Börcsök Viki kórházba került

Börcsök Viki kórházba került az édesanyja halála után

Belebetegedett a gyászba, nem maradt meg benne semmi, ezért segítségre volt szüksége.

Karácsony után pár nappal, hosszú betegség után elhunyt Börcsök Viki édesanyja. Az egykori műkorcsolyázót nagyon megrázta az anyja halála – Instagram-oldalán beszélt róla, hogy a gyász fizikai tüneteket okoz nála, nem tud túllépni a történteken.

Börcsök Viktória

Fotó: Instagram

„Sajnos eléggé nem vagyok a helyzet magaslatán. Egy hete nem marad meg bennem semmi étel, sem ital. Mostanra már lenyelni sem bírom az ennivalót. Sajnos borzalmasan legyengültem, és szükségem volt egy kis támogatásra” – vallotta be Börcsök Viktória. 

„Őszintén nem lepődöm meg a helyzeten, mert egy ilyen tragédia után nagyon nehéz a gyász folyamata. Főleg kisgyerekkel. Igazából nem is tudok miatta gyászolni, mert neki kell segítenem, hogy jobban legyen. Amint azt látja, hogy én szomorú vagyok, akkor kikészül. És persze a temetés még csak most következik, amit elintézni sem volt egy leányálom, de átélni még inkább nem lesz az” – tette hozzá a sportoló.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top