nlc.hu
Sztárok

Sári Évi a mellműtétéről

Sári Évi a mellműtétéről: „Mindenki azt csinál a testével, amit jónak érez”

Az énekesnő szerint sokan átesnek a ló túloldalára a plasztikai beavatkozásokat illetően.

Sári Évi elmúlt 45 éves, de nyugodtan letagadhatna egy tízest is, hiszen nagyon fiatalos a megjelenése. Ezt többek között a helyes táplálkozásnak és a sportnak köszönheti, azonban a kisebb szépészeti beavatkozásoktól sem riad vissza – erről mesélt a Ripostnak. 

„Nem akarok senki fölött pálcát törni, mert mindenki azt csinál a testével, amit jónak érez. Viszont, ha elmegyek valahová, ahol huszonévesek vannak körülöttem, gyakorlatilag nem látok olyan lányt, akinek ne lenne feltöltve a szája, botoxolva az arca. Persze biztos van, akinek ez tetszik, én néha megráznám őket, hogy térjenek magukhoz” – részletezte a lapnak az énekesnő, aki maga is évek óta jár arckezelésekre, ám ez nem olyan mértékű, hogy megváltozik tőle az arca.

Sári Évi

Fotó: Birton Szabolcs

Azt azonban nem érti, hogy sokan miért esnek át a ló túloldalára. „Ez már nem arról szól, amire kitalálták. Például, ha karvalyorra van valakinek és csúfolták miatta gyerekkorában, azt megértem. Csodálatos, hogy erre van megoldás! (…) A mellplasztikával sincs bajom, nekem is meg van műtve a cicim. Az indokolt beavatkozásokat viszont nem értem. Ha valakinek lóg a cicije, mert szült két gyereket, sokat fogyott, hízott vagy egyszerűen gyengébb a kötőszövete és megereszkedik, ez pedig gondot okoz akár a szexuális életében, akkor miért ne használja ki ezt a lehetőséget? Az ilyen megoldásoknak nem vagyok az ellensége, élek is ezzel” – mondta Évi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top