nlc.hu
Sztárok

80 éves lett Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília: „Kétévente mentem férjhez, mert mindenáron gyereket szerettem volna”

Hatodjára sikerült jól a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő házassága.

Ma ünnepli a 80. születésnapját Esztergályos Cecília, aki a mai napig számos darabban játszik, továbbá a TV2 legújabb napi sorozatában, a Hazatalálsz-ban is szerepel. A Blikknek adott hosszú, születésnapi interjúban többek között a házasságairól is vallott, valamint arról, hogyan élte meg, hogy nem született gyereke.

 Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília, az örökifjú színésznő (Fotó: Sajtószoba)

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő hatszor házasodott, a hatodik férjével, Fonyódi Péterrel már 39 éve él együtt. „Nagyon fiatal voltam, kétévente mentem férjhez, mert mindenáron gyereket szerettem volna. A volt férjeim egytől egyig kedvesek voltak, és megértették, hogy nekem mennem kell tovább, ha nem sikerült összehozni egy babát. (…) Negyvenévesen mondtam le arról, hogy gyerekem legyen, Péterrel meg egy évvel később találkoztam” – mesélte.

Arra a kérdésre, hogy megbánta-e, hogy nem lett gyereke, a következőket válaszolta Esztergályos Cecília: „A férjemnek van egy lánya, és van két unokánk, illetve a két testvéremnek hat gyereke és három unokája született. Körülvesz a szeretet és a békesség, nincs okom panaszkodni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top