nlc.hu
Sztárok

A Cápák elé áll Dévényi Tibor exneje, Kathy

Nagy múltú kozmetikai manufaktúrával áll a Cápák között befektetői elé Dévényi Kathy

Az ismert magyar sminkes arról mesélt lapunknak, hogy milyen volt az üzletemberek előtt állni.

Dévényi Kathy sminkmester, kozmetikus, neve sokaknak ismerősen cseng, hisz igazi tekintélynek számít a szakmájában. Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a sminkelés, bőrápolás terén. Mások Dévényi Tibor egykori feleségeként emlékezhetnek rá. 

A sminkmester 2020 januárjában, értékmentés céljából átvette egy harminc éve működő, magyar kozmetikai manufaktúra vezetését. Kathy a vállakozásba fiaival vágott bele, azóta pedig teljesen újraalkották a márka megjelenését, újra élesztve a receptúrákat.

„2019-ben találkoztam először a manufaktúrával, 2020 év elején pedig úgy döntöttünk, hogy átvesszük azt a korábbi tulajdonosoktól” – meséli a sminkmester lapunknak.

„Ekkor a Covid nagyon sok mindenbe beleszólt és hátráltatott: hónapokon keresztül nem tudtunk haladni. Végül 2020 szeptemberétől kezdtünk el vele foglalkozni. Az elmúlt két évben újalkottuk a márkát: új csomagolást adtunk neki és frissítettünk egy keveset a recepteken. Erre azért van szükség, hogy megfeleljenek a jelenlegi igényeknek” – mondja.

Bár készen vannak a kínálattal, a sminkmestert nagyon meglepte, amikor lehetőségük nyílt szerepelni az RTL Cápák között című üzleti showműsorában.

Úgy éreztem, hogy nem biztos, hogy tudok olyan forgalmat vagy árbevételt mutatni, ami felcsigázná a Cápák érdeklődését.

„Nagyon szeretem a műsort nézni és a korábbi évadokban azt láttam, hogy sok már eredményes vállalkozó megy el a stúdióba további befektetést kérni” – mesél Kathy a kételyeiről.

Dévényi Kathy

Dévényi Kathy Máté fiával, aki egyetemi, közgazdász hallgatóként segít édesanyjának az üzletben.
Fotó: Sallak Dóra/RTL

A stúdióban azonban elszálltak a rossz érzések, Kathy szerint egy jóleső izgalommal töltötte el a Cápákkal való találkozás.

„Először olyan érzésem volt, mintha ismerném őket – mondja nevetve. – Ha nézed a műsort, akkor az, akit látsz a tévében, az mindig olyan, amikor találkozol vele, mintha ismerősöd lenne.

„Izgatott voltam, de a szó pozitív értelmében. Persze volt bennem egy kis kétség is: vajon ennek az öt sikeres üzletembernek, akik már több fronton megállták a helyüket, hogy fog tetszeni, amit én most odaviszek?” – összegzi.

Az, hogy Kathy végül megkapta-e a vágyott befektetést, még titok: vasárnap kiderül a Cápák között legújabb részében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top