nlc.hu
Sztárok

Ő Radics Gigi jóképű öccse

Ő Radics Gigi eszméletlenül jóképű öccse, Tamás

Míg Gigi a kamerák előtt, addig Tamás a kamerák mögött találta meg a számításait.

Nagyon jó géneket örököltek a Radics-testvérek: Gigi gyönyörű nő, míg az öccse, a 24 éves Tamás igazán jóképű férfi. Az énekesnő testvére nem nagyon szerepel a nyilvánosság előtt, viszont Gigi minden évben felköszönti a születésnapján a közösségi oldalain, így – a női rajongók nagy szerencséjére – viszonylag sok képet láthatunk róla. Így történt ez most is.

Míg Radics Gigi a kamerák előtt csillogtatja meg a tehetségét, addig az öccse a másik oldalon tevékenykedik: fotóz és nemrégiben az énekesnő egyik klipjét is ő rendezte. Így tehát nemcsak testvéri, de munkakapcsolat is van közöttük, ráadásul mindkettő kiválóan működik. 

„Tomi tényleg nagyon jóképű, a nagyapánk fiatalkori arcát idézik a vonásai. Korábban felkérték modellnek, mivel magas, csontos arcú fiú, de ő a kamera túloldalán találta meg a helyét” – mondta Gigi egy korábbi interjúban, majd hozzátette, többször felkérték már Tomit, hogy szerepeljen, de ő konzekvensen visszautasítja ezeket a lehetőségeket.

Radics Gigi

Fotó: TV2

Az énekesnő arról is beszélt, hogy bár imádják egymást, ezt szavakkal nem fejezik ki, inkább tettekkel bizonyítják. „Azok a fajta tesók vagyunk, akik nem mondják ki, hogy szeretik egymást, de mindketten tudjuk. A mai napig megvan köztünk a “csipkelődünk egymással” viselkedés” – részletezte Gigi a Családvarázsban 2018-ban.

Mutatjuk, mennyit változott az évek során Radics Gigi és testvére:

Radics Gigi és Tamás 2012
Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top