Akin nem fog az idő! Geszler Dorottya 19 és 52 évesen

Debreceni Andrea | 2023. Január 30.
1989-ben ismertük meg, de semmit nem veszített bájából az elmúlt évek során.

Geszler Dorottyát 1989-ben ismerte meg a szélesebb nyilvánosság, amikor harmadik helyezést ért el a Miss Hungary szépségversenyen. Bár eredetileg a táncpedagógusként végzett, a verseny után a tévézés felé vette az irányt, a Magyar Televíziónak köszönhetően pedig rengeteg műfajban kipróbálhatta magát. Magazinműsorok, vetélkedők, telefonos játékok, szinte mindenben helyt állt, az ő nevéhez fűződik a Divatmagazin, a Játék határok nélkül (persze csak részben, mert Gundel Takács Gábor szerepéről sem szabad megfeledkezni), vagy éppen a Telemázli, hogy csak néhány említsünk.  

Élete a kislánya, Laura születésével – aki 2022-ben férjhez ment – azonban teljesen új irányt vett, és ismét a mozgás került a főszerepbe, aerobik és pilates edzőként kezdett dolgozni, és ez a szerelem a mai napig kitart. 

Geszler Dorottya

Geszler Dorottya a szépségversenyen 19 évesen (Fotó: Fotó Central archívum)

geszler-dorottya-telefonal

Nyolc év után vált el kislánya édesapjától, mert úgy érezte, nem tudják a kapcsolatukat rendezni. (Fotó: Steindl Gabriella)

Geszler Dorottya és Dömsödi Gábor

Geszler Dorottya és Dömsödi Gábor a Telemázliban (Fotó: Fotó Central archívum)

geszler-dorottya-mozgas

Gyerekkora óta táncolt, így a mozgás régi-új szerelemként csöppent az életébe, mikor kipróbálta a pilatest. Azóta oktatóként és edzőként dolgozik, mellette pedig folyamatosan képezi magát. (Fotó: Tóth Beáta)

geszler-dorottya-reggeli

2010-ben visszatért a képernyőre, ahol Ördög Nóri társaságában az RTL Klub Reggeli c. műsorában néhány rész erejéig ismét kipróbálta a műsorvezetői szerepet. (Fotó: RTL Sajtóklub)

geszler-dorottya-story-gala

A sport szeretetének láthatóan megvan az eredménye, 2018-ban, a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán egyszerűen lehengerlően festett. (Fotó: Schumy Csaba)

geszler-dorottya-a-konyhafonok-vip

27 éve vegetáriánus, így A Konyhafőnök VIP legutóbbi évada kőkemény kihívás elé állította, végül a középdöntőig jutott. (Fotó: RTL Sajtóklub)

 

Exit mobile version